KVKK Müşteri Rıza Bildirim Metni

URAL MEDİKAL TİCARET VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİNE

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Kişisel Verilerimin işlenmesi ile ilgili bilgilendirme tarafıma yapılmıştır, ekteki “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Müşteri Aydınlatma Metni” içeriğini okuduğumu, anladığımı ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Şirket’in Kişisel Verilerimi Kanun’da belirtilen usul, esas ve ilkelere uygun olarak ve aşağıda tanımlanan işlem sebebiyle; talep ettiğim hizmetlerin gereği gibi ifası, yapacağım ödeme işlemlerinin güvenliği gereği ve aydınlatma metninde yer alan belirli, açık ve meşru amaçlar dahilinde işlemesine açık rıza gösterdiğimi beyan ederim.

Şirket’in görüntü kaydı, fiziki evrak alımı veya online işlemler gibi yollarla edindiği Özel Nitelikli Kişisel Verilerimi Kanun’da belirtilen usul, esas ve ilkelere uygun olarak ve aşağıda tanımlanan işlem sebebiyle; talep ettiğim hizmetlerin gereği gibi ifası, yapacağım ödeme işlemlerinin güvenliği gereği ve aydınlatma metninde yer alan belirli, açık ve meşru amaçlar dahilinde işlemesine açık rıza gösterdiğimi beyan ederim.

ViscoPad Visco Yatak Pedi 4 cm

ViscoPad Visco Yatak Pedi 7 cm

ViscoPad Visco Yatak Pedleri, rahatsızlık hissi veren yatakların konforlu hale gelmesi ve aynı zamanda yeni yataklara da ekstra konfor sağlanması için üretilmiştir. Bir başka üretim amacı ise yatağın temiz ve hijyenik kalması, sürtünmeye bağlı olarak aşınmanın engellenerek daha uzun ömürlü kullanım sağlanmasıdır.

Bizimle İletişime Geçmek İçin Kendinizi
Özgür Hissedin...

+90 216 479 81 12
Pazartesi - Cuma
09:00 – 17:00 arası

"Uykunun Kalbi Sizin İçin Atıyor"

Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Web sitemizi kullanarak, çerez politikamızı kabul etmiş olursunuz.