KVKK Aydınlatma Bildirimi

www.viskolove.com

Son Güncelleme: 23/03/2023

Veri Sorumlusu Kimliği:

URAL MEDİKAL TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş.

İletişim adresi: info@viskolove.com

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği:

İşbu aydınlatma metni viskolove.com adresini ziyaret eden ve kullanan ilgili kişilerin kişisel verilerini konu edinmektedir.

viskolove.com adresi üzerinden kişisel verileriniz şu amaçlarla işlenir:

  • e-bülten üyeliği,
  • talep-şikayet alınması,
  • ürün tanıtımı  satışı

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği:

Kişisel verilerin aktarılmaması ve açıklanmaması önceliğimizdir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Verileriniz adı geçen adreste yer alan ilgili alanları işleyerek gönder butonuna tıklamanızla birlikte web-adresi ara yüzüne yüklenmektedir.

Verilerinizi işlerken Kanunlarda açıkça öngörülmesi, Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması hukuki sebebine dayanırız.

İlgili Kişinin Kanunun 11 İnci Maddesinde Sayılan Diğer Hakları:

İlgili kişilerin 6698 Sayılı Kanun’da yer alan haklarını yukarıdaki yazışma adresine başvuruda bulunarak her zaman işletebilirler.

ViscoPad Visco Yatak Pedi 4 cm

ViscoPad Visco Yatak Pedi 7 cm

ViscoPad Visco Yatak Pedleri, rahatsızlık hissi veren yatakların konforlu hale gelmesi ve aynı zamanda yeni yataklara da ekstra konfor sağlanması için üretilmiştir. Bir başka üretim amacı ise yatağın temiz ve hijyenik kalması, sürtünmeye bağlı olarak aşınmanın engellenerek daha uzun ömürlü kullanım sağlanmasıdır.

Bizimle İletişime Geçmek İçin Kendinizi
Özgür Hissedin...

+90 216 479 81 12
Pazartesi - Cuma
09:00 – 17:00 arası

"Uykunun Kalbi Sizin İçin Atıyor"

Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Web sitemizi kullanarak, çerez politikamızı kabul etmiş olursunuz.